Pakej Pelancongan Terkini

Pakej Pelancongan Terkini 2014 dan 2015

9sep

*ANDA JUGA BOLEH MEMILIH DESTINASI & TARIKH PENERBANGAN SENDIRI JIKA MEMPUNYAI KUMPULAN (2 DEWASA & KEATAS)*

*SILA HUBUNGI DARUL MUBARAK UNTUK PENGESAHAN HARGA TERKINI*

*HARGA&TARIKH ADALAH TERTAKLUK PADA PERUBAHAN TANPA NOTIS**HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING MENGIKUT SYARAT*

*HARGA BOLEH BERUBAH-UBAH SELAGI DEPOSIT & MUKA DEPAN PASSPORT TIDAK DITERIMA*

-PAKEJ TERMASUK-
* Tiket Pergi & Balik-UDARA * Makanan Seperti Aturcara * Penginapan (3*) * Visa (JIKA PERLU)
* Pemandu Pelancong * Pengangkutan Di Destinasi Lawatan * Cukai Lapangan Terbang Pergi & Balik Sahaja
-PAKEJ TERKECUALI-
*Cas Perkhidmatan di Lapangan Terbang * Tips (Driver & Guide) Di Destinasi Lawatan * Lebihan Bagasi (15KG Keatas) *Makan Atas Penerbangan

*TARIKH TAMAT SAH LAKU PASSPORT MESTI SAH 6 BULAN & KEATAS*

 

202 Responses to Pakej Pelancongan Terkini

  1. pn.shima says:

    assalam…
    sy pn.shima dr ipoh…
    saya nk tyer pakej ke korea pd pertengahn bulan disember 2012..
    sy nk p dlm 7H6M..
    diantara tempat yg saya nk p NAMI ISLAND, JEJU ISLAND DAN GUNUNG SORAK UNTUK MELUNCUR SALJI..
    setakat ni yg dh comfirm nk p br 4 org…

    saya harap mendapat feedback secepat mungkin..

    terima kasih..

  2. zailina says:

    saya nk bertya..ada tak pakej perlancongan ke sabah dalam bulan 9

    • darulmubarak says:

      salam,
      pakej ke sabah memang kami ada buat.tapi stkt ni kami tak ada tarikh.sekiranya puan/tuan ada penyertaan melebihi dari 7 org kami akan jalankan pakej tsbt.

      terima kasih.
      admin

      • Auth says:

        I wrote to Matthew Taylor recently about these chregas, suggesting that QPark charge for the time parked. They have the facility to charge to the nearest five minutes if they want to. This is not a car park to a shopping mall where people can come and go as they please. They are treating patients and people visiting sick and dying relatives in an appalling way. Matthew Taylor tells me that I have to live in his constituency for him to do anything about it, no doubt my MP Julia Goldsworthy will tell me that Treliske is not in her constituency and that her hands are thus also tied. meanwhile QPark continue to “Prey” on everyone who has to drive to Treliske hospital.

  3. ejaa says:

    salam..
    sy nak tanya berkenaan pakej ke beijing bln 7 ni rm1750..jika sy nak pegi 2 org,harga ttp sama juga ker?dan harga tersebuat siap semua skali dgn visa kan?disana semuanya Halal meals kan?berapa booking jika sy brminat?

    • darulmubarak says:

      Salam,
      Terima Kasih kerana bertanya.
      soalan pertama : sy nak tanya berkenaan pakej ke beijing bln 7 ni rm1750.
      jawapan : untuk Beijing bln 7. tarikh 13/7-15/7 harga dr RM 1950.>Sekiranya tidak membuat apa-apa bayaran deposit, harga berubah mengikut harga semasa air asia)

      soalan kedua : jika sy nak pegi 2 org,harga ttp sama juga ker?
      Jawapan : ye, betul

      Soalan ketiga : harga tersebuat siap semua skali dgn visa kan?
      Jawapan : ye, btul.tpi cuma visa single entry sahaja

      soalan keempat : disana semuanya Halal meals kan
      Jawapan : ye.pakej yang kami sediakan adalah Muslim pakej.semua makanan yang kami sediakan adalah makanan halal.

      soalan kelima : berapa booking jika sy brminat?
      jawapan : bayaran deposit sebanyak RM 1000/SEORANG.

      TERIMA KASIH
      Admin

    • Gledson says:

      Thank you for give very good info. Your blog is very goodI am impressed by the itfromanion that you have on this blog. It shows how well you understand this subject. Bookmarked this page, will come back for more. You, my friend, ROCK! I found just the itfromanion I already searched everywhere and just couldn’t find. What a perfect site. Like this website your website is one of my new favs.I like this site given and it has given me some sort of commitment to have success for some reason, so thank you

  4. yahya bin othman says:

    Tuan, kami bercadang untuk pakej ke Aceh, Indonesia. 2 orang, jikada kumpulan yang ingin ke sana. Harap nyatakan tarikh-tarikh, tambang dan jumlah harinya. Terima kasih.

    • darulmubarak says:

      salam,
      sekiranya ada perminataan ke sana, kami akan maklumkan.cuma saya perlukan no tel untuk kami hubungi dari semasa ke semasa.

      terima kasih
      admin

  5. sepia says:

    salam.
    bagaimana dengan penginapan tempat pelancongan jika ingin dapatkan satu bilik kerana pergi berdua sahaja, bayaran bagaimana?

    • darulmubarak says:

      Salam
      kebiasaanya, setiap pakej pelancongan yang kami sediakan penginapanya adalah untuk 2 orang /sebilik.tapi sekiranya mahukan seorang /sebilik perlu membuat penambahan bayaran sebanyak rm 200(bergantung kepada destinasi) yang dipilih.

      terima kasih.
      admin

  6. hamzahidris says:

    Soalan 1: Adakah syrkt tuan menyediakan pekej lwtan ke Jordan & Baitulmaqdis?
    Soalan 2: Brapa kos, tarikh dan tempoh lwtn?
    Soalan 3: Nyatakan tempat2 yg dilwti dan hotel penginapan?

  7. azizul says:

    a’kum ustaz… ada tak pakej ke beijing dalam hujung bulan 9 ataupun bulan 10 nih… saya, isteri dan anak saya teringin ke sana memandangkan cuti saya cuma masa tuh sahaja….

  8. dan46 says:

    Pakej Saigon.(Ho Chi Minh) Apakah bayaran tambahan yang perlu saya bayar selain dari RM1670.00.

  9. ina says:

    salam..
    Saya nk tanya ada tk package ke sabah pd hjg thn cuti persekolahan?saya nk pergi berdua.Brp pula umur untuk kanak-kanak yang akan dikenakan bayaran?package skali tiket n penginapan ke?

  10. Madzanah says:

    Assalamualaikum,
    Ada tak pakej melancong ke Turki pada Bulan November?

    • darulmubarak says:

      ASsalamualaikum…
      TErima kasih kerana melayari laman web kami…
      Buat masa ini, tarikh untuk november belum di buka….
      Kami akan update tarikh dari semasa ke semasa di laman web kami.

      Terima kasih,
      Admin

  11. MS ASNOOR says:

    Plan nak g ke beijing or guangzhou or korea etc. in October for 2 adults. If ada group pls inform.
    012-5701201

  12. Mohamed Fodin b Md Raus says:

    Salam, berhasrat utk melancung lagi ke Aceh selepas hari raya ni atau awal tahun hadapan,
    jika ada pakej sila hubungi saya di emel ini atau hubungi dengan telefon 05 4771475.

    Jangan lupa sertakan semua butir-butir mengenai pakej ini.
    T.Kasih.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.

      Boleh hubungi kami di talian : 055287001 untuk berbincang dengan staff kami di Darul Mubarak ipoh

      Terima Kasih,
      Admin

  13. farah says:

    salam….
    saya ingin bertanya, adakah pihak tuan menyediakan pakej ke ho chi min di mana tiket penerbangan telahpun kami beli sendiri..
    terima kasih

    • darulmubarak says:

      Salam.

      Ya,pihak kami ada menyediakan pakej tanpa tiket penerbangan.
      Boleh beri butiran lengkap seperti bilangan peserta & bilangan hari, untuk memudahkan kami memberi harga yang tepat.

      Rgrds,
      Admin Darul Mubarak

  14. hafiz says:

    salam, nak tanya, pakej melancong ke medan dalam bulan 12 ni ada tak dan berapa harganya?

  15. shah says:

    assalam cadangan nk g beijing 2013 blh bg senarai harga all in tanpa ada kos tersembunyi..blh bg tau tmpt lawatan.sy ada ahli2 yg nk g…t kasih atas kerjasama anda..

  16. Esah says:

    Assalamualaikum.
    Saya ingin tahu jika ada pakej ke India Golden Triangle (New Delhi/Srinagar/Jaipur/Agra) + Kashmir (9D/7N) pada bulan April 1213. Juga ke Spain/Portugal/Morocco pada bulan September 1213. Berapa kosnya? Saya tinggal di Kajang.

    Terima kasih.

  17. haqiddisa says:

    salam.
    bahasa yang digunakan oleh pemandu pelancongan itu apa ye?
    thank you

    • darulmubarak says:

      Salam.

      Jika di Indonesia & Ho chi minh, bahasa melayu & bahasa inggeris. Selain dari 2 negara itu, bahasa inggeris.

      Rgrds,
      Admin Darul Mubarak

  18. Azlinda bt Muhammad Noor Azwan says:

    salam. saya berminat nak pergi ke China awal bulan Januari. maybe saya pergi seorang atau ditemani oleh adik. Soalan saya, ada tak trip group yang boleh saya join sekali bulan Januari tu? terima kasih byk,

    • darulmubarak says:

      Salam.

      Buat masa ini, kami belum ada tarikh yang tetap untuk Jan 2013.
      Boleh tinggalkan nombor telefon? Kami akan hubungi jika ada tarikh yang cofirm.

      Rgrds,
      Admin Darul Mubarak.

    • noraini says:

      kiami guru guru seramai 10 org ingin ke shenzen guangzhao terus ke Hong Kong boleh kami dapatkan pakej tersebut tarikhnya 24 /5 /2013 hingga 29 /5 /2013

      • darulmubarak says:

        Assalamualaikum….

        Terima kasih kerana melayari laman web kami…
        Untuk pakej : 5h4m ialah harga dari RM1950.

        Jika berminat puan noraini boleh hubungi 055287001 cawangan ipoh untuk maklumat lanjut pelancongan ke guangzhou

        Terima kasih, admin ^^

  19. Azlina Adam says:

    Salam sy ingin mengetahui harga pakej ke vietnam & beijing china fullboard utk dewasa (2 org) kanak (2.5thn,7thn & 10thn) target nk pegi november (vietnam) & china (dec)
    sekian terima kasih….

  20. Syafinas Sharif says:

    Assalammualaikum.
    Saya berminat untuk ke Korea.
    Boleh emailkn detail2 pasal pakej ini tak?
    Harga boleh diskaun lagi?
    Terima Kasih.

  21. Rohani says:

    Salam… saya ingin tahu berapa bayaran utk pakej lawatan ke Sabah untuk rombongan seramai 10 org.

  22. azliza says:

    Salam… saya ingin tahu berapa quatation utk pakej lawatan ke kota kinabalu untuk rombongan FAMILY seramai 12 dewasa n 5 kanak…
    Tiket air asia sudah di tempah pada : 20/4/2013, pulang 22/4/2013
    sila emalkan yer TQ.

    • darulmubarak says:

      Wslm..

      Terima kasih kerana melawati website kami..
      insyaAllah akan diemailkan seberapa segera.

      Terima kasih.

  23. roshani says:

    salam , saya berminat untuk ke serawak ( 4 org )
    ada ke pakej /rombongan kesana
    berapa rm seorang , biasa berapa hari dan ada ke
    pakej dlm tempoh feb – april 2013

    • darulmubarak says:

      W”salam.
      setakat Ini kami masih lagi belum ada group.Untuk pakej ke sarawak harga dari RM 950*.Harga tersebut adalah berdasarkan tiket semasa dan jumlah peserta yang menyertai.
      kami akan emailkan detail serta aturcara pelancongan untuk rujukan puan.sekiranya bersetuju, maklumkan pada kami untuk memudahkan proses tempahan.

      Terima kasih

  24. ixara says:

    salam..nak pegi turki,,tapi xde dlm pakej..camne ek?

    • darulmubarak says:

      Wslm wbt,
      setakat ini kami memang tiada buka tarikh dan tiada group untuk melancong turki lagi, tetapi jika encik ada tarikh sendiri serta mempunyai peserta lebih 10 orang, insyaAllah kami akan usahakannya… sekiranya encik berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut boleh hubungi 05-5287001/0165267001 – cik Hasnidar/ cik Aida.

      Terima kasih.

  25. SULAILI says:

    assalamualaikum..
    saya nak dapatkan maklumat untuk pakej 3 hari 2 malam sahaja di bandung..
    terima kasih ..dari bulan disember atau januari 2013..

    • darulmubarak says:

      wsalam..
      kami ada membuat pakej jakarta,puncak,bandung. jika puan hendak ke bandung sahaja puan hendaklah mempunyai jumlah kumpulan 10 org ke atas dan apabila bilangan pesrta sudah mencukupi puan boleh pilih tarikh yang puan hendaki dan kita akan buka tarikh tersebut. sila ke laman ini http://dmubarak.com/pakej-pelancongan/ untuk melihat jadual pelancongan terkini.
      terima kasih…

  26. aini says:

    salam..saya nak bertanya ada x pakej ke jakarta bandung semasa cuti tahun baru cina2013 nanti
    Harap en dapat terangkan mengenai tentatif pakej untuk 3 orang

    • darulmubarak says:

      wsalam.. buat masa ni pelancongan mengikut jadual yang telah diaturkan saja.. tahun 2013 insyaallah akan ada untuk cuti tahun baru cina. tq :)

  27. Wan Hanisah Wan Ismail says:

    Assalam,

    Saya dan keluarga (dalam 10 orang) berinat melancong ke Turkey (10 atau 9 hari 7 malam pada tarikh di antara 3 – 30 mac 2013) . Berape kos all-in untuk se orang?

    • darulmubarak says:

      Wslm Wbt,
      Terima kasih kerana menghubungi kami.
      Bagi turkey kos seorang Harga Dari RM5350. Maklumat detail kami akan emailkan pada puan / cik.

      Terima Kasih.

  28. balqis says:

    Salaam ..pakej ke Bandung bulan 11 ni masih dibuka ke?kami setakat ni 2 dewasa 2kanak-kanak berminat nak sertai ..

  29. Fadhli says:

    Salam.. nk tnya ada x pakej percutian pd 22 or 23 januari 2013..? prefer europe..

  30. AIDA says:

    Assalamualaikum. Boleh dapatkan quotation utk pakej berkumpulan 30 org ke Bandung, Indonesia pada pertengahan Mac 2013 skali dgn air ticket.
    boleh emailkan quotation kpd saya. TQ.

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam,
      Terima kasih kerana berminat dengan perkhidmatan kami, bagi pakej seorang adalah Harga Dari RM1250 per paxs. Cik/puan boleh lihat email cik / puan, quatation dan aturcara yang telah kami emailkan.

      Terima Kasih.

  31. Khairul says:

    boleh tak sykt darul mubarak sediakan pakej untuk percutian sy di sarawak pada 29 Nov hingga 3 Dis 2012. Tiket sy dah penerbangan sudah ada.
    4 dewasa 2 kanak-kanak ( 6 thn dan 11 thn)

    • darulmubarak says:

      Salam,
      Kami akan emailkan aturcara dan harga berdasarkan jumpa peserta (dewasa).Bagi kanak-kanak yang berumur 6-12 tahun harga ground yang dikenakan sebanyak RM 600.Sekiranya confirm, maklumkan segara kerana tarikh yang dipilih merupakan cuti sekolah.

      Terima Kasih.

  32. akmal says:

    Beijing bln 12 masih available lagi?sekiranya pergi ber2 masih harga yg sama?
    Adakah free n easy semasa disana atau setiap hri ada prog. If boleh emailkan saya
    Itinerary semasa disana..terima kasih..

  33. zaty says:

    as-salam..
    nak tanya berapa pakej percutian ke beijing atau shang hai untuk cuti sekolah march 2013 (23March-31March 2013)??

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana bertanya dan melayari laman web kami.
      Harga DARI RM2050 untuk trip ke Beijing & RM2250 untuk trip ke Shanghai. Harga boleh berubah-ubah selagi deposit & muka depan passport tidak diberi.

      Sekian,
      Admin

  34. FARAH says:

    assalamualaikum….
    sye nk tnye, klu sorg je boleh ke beli pakej korea n china tue ye?
    cz sye nk sgt pergi..nk buat backpack travellers, tp visa plak…huhu..
    so, kwn suggest amik pakej…boleh kew?
    tq so much ya….

  35. atie says:

    email kan saya pakej percutian ke sabah pada 10.12.2012..balik 13.12.2012. sekali dengan tiket penerbangan pergi dan balik.. untuk 3dewasa 2kanak2….

  36. wan mariana says:

    saya nak ke ho chin min pd 18.4.2013 (7.40 mlm ) dan balik 21.4.2013 seramai 9 org. Tolong bagi harga penuh /pax untuk ground shj. Hotel mana dan aturcara tentatif

  37. fazlih says:

    aslmkum.
    sy brcdng brcti ke korea pd bln jan 2013 brsma istri(2pax).ada tak pakej yg hnya utk 4h 3m? jk ada blh admin htr detail pakej trsbut?..t.ksh.

  38. zueria says:

    Salam,
    boleh tak sediakan pakej percutian ke surabaya pada feb 2013. Tiket pernerbangan sudah ada. Dewasa lebih 10 orang, kanak2 5 thn ke bawah 4 orang.

    tq

  39. nuyul says:

    Sy nk tanya pakej ke bajing utk 6dewasa 1baby 1kanakkanak….
    utk bulan 12…sy nk pergi 7hari..
    Tq

  40. masirah says:

    Saya naik tny, ada tak package ke korea awal January 2013 atau cuti persekolahan Mac 2013

  41. noraihan says:

    Salam. Saya nak tanya pakej ke bandung pada bulan Mei 2013 ada x?
    bagi untuk 8 orang dewasa dan 2 arang kanak-kanak

  42. noraihan says:

    Salam. Nak tanya RM brp pakej ke bcuti ke bandung utk 8 orang dewasa dan 2 kanak-kanak? bercuti pada bln. Mac 2013 @ Mei 2013

  43. ina says:

    Salam,
    boleh tak saya tau tarikh dan harga serta jadual program yang dicadangkan ke korea bg tahun 2013 dalam 5D4N. Saya berminat untuk ke sana. Adakah harga dewasa dan kanak-kanak sama sahaja (sekiranya anak 2 orang di bawah 5 tahun)
    Tq.

  44. Saya nak tahu pakej percutian ke china,beijing .bercdng ke sana pada awal mac 2013…3dewasa,1org knak2 dan 1org bayi berusia setahun.boleh bagi quotation utk all in dan juga jika ground pakej shja??

  45. pn. nora says:

    salam. saya bercadang untuk melancong bersama keluarga iaitu seramai 6 orang. 4 dewasa dan 2 bdk ( umur 7 thn & 9 thn). blh tolong emailkan cadangan tempat dan kosnya sekali. ground sahaja.

  46. Lina says:

    Ada tak pakej ke jeju dan seoul 6 hari 5 malam. Kami mau ke pasar dandeamun, sdbnya tapi x mau theme parks. semuanya wanita dari 23 sampai 44 tahun seramai 5 orang. Tarikh 23 Apr to 28 apr 2013.

  47. Nurul Ain says:

    Assalamualaikum..sy nk tanye tentang pakej ke vietnam
    4h3m..sy dh bli tiket flight pd 22/2/2013-25/2/2013..dan akn pergi seramai 4 org..
    Bape hrga per pax..terima kasih

  48. Norul says:

    asmlkm, sy nak tanya pakej ke korea utk cuti sekolh bln 5 n 6 tahun 2013 utk 2 org..brape ye

  49. Siti says:

    Salam… saya ingin tahu, adakah pakej lawatan ke Yangon,Myanmar untuk percutian 2 org…
    Tiket air asia sudah di tempah pada : 22/12/2012, pulang 23/12/2012.. TQ

  50. anis says:

    salam..sy nk tye bpe pakej ground shja ke vietnam dlm pertengahn bln2 2013..yg pergi dlm 3-5norg..

  51. ahmad says:

    saya bercadang ingin ke ho chi minh sekitar bulan 12/2012 seorang je..ada tak group yg saya boleh join?(spt tarikh diatas 16-19/12/2012 *RM1750 )

  52. Mai says:

    As -salam, boleh tak sediakan pakej bulan madu ke Indonesia pada tarikh 8-10 Disember, 2012?sila email ke alamat email saya .TK

  53. Salam says:

    Salam ..saya mewakili kumpulan saya bagi lawatan antarabangsa ingin tahu berapa kos untuk pergi ke turki untuk 32 orang bagi tempoh berada di sana dalam masa 4 – 5 hari ..kami akan pergi pada tahun 2014 ..

    Terima Kasih.

  54. Ayu, penang.. says:

    Salam,dapat kiranya pihak syarikat menyediakan quatation utk pakej percutian ke bandung utk 3hari 2 malam pada cuti persekolahan mac 2013. anggaran dewasa 6 kanak2 4. Terima kasih

  55. farhana says:

    saya nak tnye ade tak pakej ke semporna sabah tuk bln 1 2013…

  56. azmah says:

    assalamualaikum,
    saya ada beberapa soalan,
    – bilakah tarikh untuk ke medan parapat berastagi pada tahun 2013 ?
    – berapa harga kebiasaan untuk membuat pasport ?
    – adakah tambang mengikut seperti yang diiklankan ?
    – dan soalan saya akhir sekali adakah penerbangan dengan air asia / mas atau penerbangan lain ?
    terimakasih.

  57. Siti Nor Erlina says:

    Assalamualaikum

    Mohon Sebut Harga dari pihak tuan untuk pakej pelancongan ke Sabah
    Tarikh: 25 – 29 Jun 2012
    Seramai 10 Orang
    Pakej dari segi penginapan dan pengangkutan.
    Tempat yang ingin dilawati: Sekitar Sandakan dan Kota Kinabalu.

    Untuk pengetahuan saya telah membeli tiket penerbangan dari kul-Sandakan. dan akan pulang melalui sandakan juga.

  58. nurain says:

    as salam,
    pakej utk ke sabah utk family utk dis 2013..ada x?
    harga bg pakej tersebut?

  59. Hidayah says:

    Assalamualaikum…

    Saya ingin tahu berapa quatation untuk pakej lawatan ke kota kinabalu untuk rombongan FAMILY seramai 12 dewasa 3 kanak-kanak dan 1 bayi. Tiket airasia sudah ditempah pada 25/2/13 sehingga 28/2/13 (4H3M). Untuk Makluman saya sudah menempah homestay di sana.
    Sila email secepat yang mungkin yer. TQ

  60. Asbullah bin Sidek says:

    Assalamualaikum wbt,
    Saya bercadang untuk bercuti ke Sabah sekeluarga, jika tiket penerbangan diuruskan oleh saya, dan urusan pakej hotel dan lain2 di pihak tuan, adakah pihak tuan menerima untuk menguruskan percutian kami? Syukran Jazilan

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam w.b.t,

      Terima kasih melayari website kami, kami akan memberi harga ground untuk 3 hari 2 malam. Boleh beri maklumat terperinci kepada kami. Sekian.

      Admin.

  61. intan says:

    Salam… sy nk tnya pakej ke sabah dlm bln8 ada x?:-)

    • darulmubarak says:

      Wassalam,
      Terima Kasih melayari website kami,
      Untuk pakej ke Sabah bulan 8(2013), setakat ini masih lagi tiada penyertaan. Sekiranya puan/cik berminat kami boleh buka penyertaan tersebut dengan syarat penyertaan tersebut hendaklah melebihi dari 10 orang dewasa. Kami akan emailkan aturcara ke sabah untuk rujukan puan/cik. Terima kasih.

      Admin

  62. nadiah aziz says:

    assalamualaikum. Sy nadiah.
    Boleh sediakan pakej utk 23 org ke
    A) beijing
    B) hong kong
    Purposely utk lawatan berkumpulan pelajar master
    Tarikh 20-28 april or selepas hari raya. Thank u

  63. noor badariah says:

    saya nak package tour ke padang bkt tinggi dlm 5h4m. package utk7 dewasa 2kanak umur 7 n 8 thn dan seorang baby umur 1 thn. package lebih kpd melancong bkn shopping. nak pergi musim ct sek dlm bln 5 or 6. tq

  64. iris says:

    ada x pakej utk og ke kota kinabalu,sabah utk 21 jan 2013 sehingga 24 jan 2013

  65. zahura mohd zahari says:

    salam ,
    saya bercadang nak pergi ke beijing pada 23/3/2013 hingga 27/3/2013 , seramai 10 orang , 8 orang dewasa , 2 kanak kanak ( 10 tahun dan 3 tahun) , tolong email kan saya pakej serta atur cara lawatan , terima kasih.

  66. Bibi says:

    Salam,

    Tlg email package ke seoul , beijing (great wall etc) bulan february untuk 2 prg setakat ni. Tks

  67. sara says:

    ada x pakej ke beijing utk cuti sek bln 5 2013? nak tahu harga 2 dewasa dan 2 kanak-kanak..terima kasih..

    • darulmubarak says:

      Kami mencadangkan pihak puan untuk menyertai group yang kami ada pada 09 mac-14 mac 2013, dewasa RM2050 seorang & kanak-kanak bawah 12 tahun, rm1900 seorang.

      Admin

  68. salwana abdul razak says:

    assalammualaikum…
    boleh email kat sy details utk pakej pelancongan ke korea bln Mac atau April 2013 utk 2org dewasa & 2 org kanak-kanak…terima kasih

  69. mr.clark says:

    hello..boleh tlg adjust untuk pergi japan 3hari,2malam 2 orang..kalau blh dalam bulan 3,4@5 tahun hadapan..

  70. Mohammad Faazil says:

    Salam,saya bercadang untuk melancong ke Istanbul pd bln April 2013, seramai 12 orang dewasa dan 4 orang kanak2. Boleh emailkan quotation pd saya? Terima kasih

  71. nashra says:

    Assalamualaikum
    Boleh email kan saya details bahi pakej percutian ke Korea Dr 20-26 januari 2013 untuk 3orang dewasa…terima kasih

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam,

      Terima kasih melayari website kami, kami sudah emailkan detail pakej ke Korea. Terima kasih

      Admin.

  72. alias says:

    Assalamualaikum, saya dn keluarga telah menempah tiket ke Ho Chin Min pd 1.5 hingga 4.5 (4hr 3mlm) ingin bertanya ada buat pakej ground utk 7 orang.termasuk transport,hotel , lawatan ke Chu chi tunnel dan sungai mekong dan makan minum. Berapa harga pakej ground seorang.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam, Boleh saya dapatkan maklumat penuh untuk masa penerbangan pergi & balik? Juga bilangan dewasa & kanak-kanak yang bakal menyertai trip.

      Admin

  73. norasikin says:

    Salam.sya nk tnya lwtn ke bndung 4h3m utk 4 org untuk 29.5-1.6.2013.hrga tdk trmasuk flight

    • darulmubarak says:

      Wasalam. Boleh saya dapatkan masa penerbangan pergi & balik bagi tiket kapal terbang yang tepat? Supaya lebih mudah pihak kami memberi harga yang tepat.

      Admin

  74. Rosnani Bt Ghazali says:

    Salam ,
    Saya ingin mengadakan lawatan ke Guangzhou,China Nov 2013 seramai 30 org dewasa dan 10 kanak2 bwh 12 thn..harap dapat beri sebut harga untuk saya membuat perancangan awal.Terima kasih.

  75. umi says:

    Nak tya pg bandung dan jakarta ada x pd akhir bln 11 sempena cuti sek.atau ke viatnam.

    • darulmubarak says:

      Terima kasih kerana melayari website kami.
      kami telah emailkan tarikh melancong pada tahun 2013.
      Jika pihak cik berminat antara tarikh yang kami tawarkan, sila hubung kami kembali.

      admin

  76. azzah syahmina says:

    Slm, sy merancang ke bandung & Jakarta pd bln 2 2013, blh tlg emailkan pakej percutian yg lengkap x, terima kasih :-)

    • darulmubarak says:

      Terima kasih kerana menghubungi kami.

      Wasalam :),

      Kami telah emailkan tentatif perjalanan ke Jakarta Puncak Bandung pada 9-12 Feb 2013.

      Untuk makluman, untuk mengelakkan kenaikan harga tiket, kami amat menggalak kan agar pihak cik dapat membayar deposit sebanyak RM500 seorang beserta salinan muka depan passport bagi setiap peserta dalam masa sebelum 3 Jan 2013 (Khamis).

      Maklumat akaun : BIMB (DARUL MUBARAK TRAVEL AND TOURS SDN BHD, 08086010003141). Terima kasih.

      Admin

  77. shikin says:

    assalamualaikum…
    boleh emailkan details utk pakej pelancongan ke korea pada 26 -31/3/2013 utk 2org dewasa . terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam,

      Terima kasih kerana melayari website kami.
      Kami telah emailkan tentatif perjalanan ke Korea. terima kasih.

      Admin

  78. Muhamad Azman says:

    Salam…terima kasih atas info yg diberikan…maaf tadi saya terlupa nak maklum…saya nak quatation untuk underground sahaja untuk 3h2m di medan pada 18-20 Februari 2013….bleh tlg bg semula untuk 2 orang dewasa…

  79. nur ain says:

    salam..bleh tak emelkan sy full packages ke bandung samada dr bln jun-julai…utk 4hari 3mlm..tq

  80. zura abd rahim says:

    salam… saya nk tanya harga untuk bln 6 ni ke korea dan bandung untuk 9 dewasa dan 4 kanak2. harga termasuk dengan flight pergi balik ye..
    time kasih…

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum…. Terima kasih kerana menghubungi kami.
      Buat masa ini, kami belum ada tarikh yang confirmed untuk ke Korea dan Bandung pada bulan Jun. Boleh tinggalkan no telefon supaya mudah kami hubungi jika kami sudah ada tarikh tetap.

      -Harga Pakej Korea (seorang) = * RM 3950
      -Bandung (seorang)= *RM 1250
      -Harga pakej bawah 12 Tahun akan dipotong RM200 daripada harga pakej yang dipilih.

      *Harga yang diberi adalah HARGA DARI iaitu akan berubah-ubah selagi deposit & muka depan passport tidak diserahkan.
      Sekian =)

  81. latipah says:

    saya bercadang utk ke jakarta/puncak/bandung pada 9-12 februari 2013 dan akan membeli tiket penerbangan air asia sendiri .

    Bolehkah saya mennyertai pakej yg pihak tuan sediakan seperti hotel & lain2 kemudahan semasa di sana ?

    Harap dpt penjelasan dr pihak tuan

    T.kasih

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,
      Terima kasih kerana melayari laman web kami.

      Boleh ….. =), kami telah emailkan tentatif perjalanan kami di sana pada pihak saudari.

      Admin.^^

  82. Fatin says:

    Assalamualaikum..saya nak tanya syrkt Encik mmg xde ke pakej bercuti ke Brunei? Dan jika Encik tau mana2 agensi lain (mungkin ada rakan2 Encik yg buat) yg ada pakej ke Brunei boleh inform di sini ke..terima kasih.Dah cuba google tapi so far,xde.

    • darulmubarak says:

      waalaikumsalam…… Syarikat kami ada pakej bercuti ke Brunei. Sekiranya encik mempunyai 10 orang dan lebih , kami insyaAllah akan uruskan.

  83. Fatin says:

    Maaf, rupanya pihak Encik ada pakej tersebut :) Jadi klu utk tahun ini, pergi berdua ada tarikh yg tetap tak?

    • darulmubarak says:

      Sehingga setakat ini, tiada lagi tarikh di buka lagi…. Buat masa ini, kami belum ada tarikh yang confirmed. Boleh tinggalkan no telefon supaya mudah kami hubungi jika kami sudah ada tarikh tetap.

      =)

  84. Nurul says:

    Assalam..
    Ade tak syarikat encik menyediakan pakej untuk hujung tahun iaitu bulan nov-dis ke beijing?

    Terima kasih..

  85. RAHIM says:

    Salam, Saya ingin bertanya pakej pelancogan ke Serawak secara kumpulan 20 hingga 30 orang. Cadangan tarikh cuti sekolah akhir tahun

    • darulmubarak says:

      Wassalam, terima kasih melayari website kami. Kami telah emailkan aturcara pakej dan Encik boleh beri detail berkenaan tarikh dan jumlah orang untuk proses penempahan tiket dan sebagainya.

      Terima kasih,
      Admin

  86. Hasnul says:

    slm alaikum..saya ada dlm 20 org,nk bertanya ada tak dibuka pakej ke medan,indonesia utk thn ni? kami bercadang tarikhnya dlm bln 4 ini..tk

  87. NADIA says:

    saya nk tya pakej ke kota kinabalu..dlm 5 person..
    tarikh 4-8 / julai…

  88. Azwan says:

    as salam,

    boleh emelkan detail pakej percutian ke beijing (1/6 – 6/6) 2013 (6h4m)

    tqvm

  89. aimi athira amir says:

    salam ustaz…percutian ke jakarta bandung rm1250 trmasuk tiket yah? kalau kmi deposit bulan dua ne bole tak ustaz? sya nak minta quotation n atucara ke jakarta bandung ustaz.. tq

  90. aimi athira amir says:

    maaf sya dari sabah…bole join jugak pakej ne ustaz…mohon dijawab yah…

  91. fiza says:

    salam..
    sy nk tau pakej terkini ke bandung-puncak pd 9-12 feb 2013
    ikot gruop, any itenary?
    tq

  92. Afidah Abd Wahab says:

    Salam, boleh cadangkan kepada kami pakej2 percutian bagi 19 dewasa, 8 kanak-kanak dan 2 bayi pada 23 – 26 Mar 2013? Setakat ini kami masih belum ada lokasi yang spesifik. Boleh emailkan tentative itenarary termasuk harga pakej?
    Terima kasih.

  93. Adam says:

    Salam tuan, boleh minta jadual untuk ke beijing pada bulan julai berserta harganya

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami. Anda boleh lihat lampiran untuk tentatif yang diminta.
      untuk makluman, harga yang diberi adalah harga DARI bermaksud boleh berubah-ubah selagi deposit tidak dibayar & salinan muka depan passport tidak diserahkan. harga juga bergantung pada bilangan peserta yang akan menyertai.

      Admin

      sekian,

  94. Yusmawati says:

    Sya nk tanyer berapa pakej ke sabah untuk 15 orang

  95. hany says:

    salam, blh dapatkan quotation utk jakarta-bandung 4h3m utk 5 org?
    19-22 sept 2013..ticket flight dah ada,nk package kat sana shj.. a.s.a.p

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Boleh berikan flight details yang lengkap? Untuk memudahkan kami membuat sebutharga dan terus menghubungi 055287001 atau 0165267001,cawangan ipoh, perak.
      Pegawai bertugas akan cuba membantu pihak puan, insyaAllah.

      Terima kasih,
      Admin

  96. FINA says:

    Slm,sy plan untuk ke jeju selama 8 hari 7 mlm sekitar cuti sekolah mac 2014,biase berape harga pakej pelancongan untuk ke sana sepanjang tempoh tersebut

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…. saudari fina…
      Terima kasih kerana sudi melayari laman web kami.

      Saudari boleh nyatakan bilangan yang akan pergi melalui pakej ini ke emel kami : darulmubarakipoh@gmail.com atau terus menghubungi 055287001 atau 0165267001,cawangan ipoh, perak.
      Pegawai bertugas akan cuba membantu pihak puan, insyaAllah.

      Terima kasih,
      Admin

  97. rozieta says:

    Saya ingin tahu harga pakej ground utk 5 org ke ho chi minh (4 hari 3 mlm)

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….

      terima kasih kerana melayari laman web kami….
      Pihak kami telah menghantar emel ground pakej ke emel saudari.

      Jika berminat, boleh hubungi 055287001 atau 0165267001,cawangan ipoh, perak.
      Pegawai bertugas akan cuba membantu pihak puan, insyaAllah.

      Terima kasih,
      Admin

  98. Hasni says:

    Adakah umrah dan ziarah ke istanbul pada cuti sekolah akan dtang. Berapa tambang utk 4 org?

    • darulmubarak says:

      Asslamualaikum….

      Terima kasih kerana melayari lama web kami, Hasni….
      Ada ziarah ke istanbul

      seorang harga dari RM7850

      Terima kasih,
      Admin

  99. amalina says:

    sy nak pekej ke guangzhou pada 4dec-9dec 2013..tiket pwnerbangan dh ada..7dewasa 2 knk2

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      Terima kasih kerana melayari laman web ini saudari amalina.
      Boleh hubungi terus pejabat kami, ipoh : 055287001
      Boleh berbincang dengan pegawai bertugas DM.

      Terima kasih,
      Admin

  100. a”kum…saya ingin bertanya tentang pakej melancung untuk nov-dis 2013 ke jakarta,puncak,bandung untuk 5H4M…klu blh pihak saudara berikan saya tarikh dan harganya untuk 2 org…t.kasih.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      terima kasih kerana melayari laman web kami…
      Kami telah emailkan maklumat yang saudari perlukan.

      Terima kasih,
      Admin

  101. mohd says:

    Assalamualaikum

    Saya bercadang utk membuat percutian keluarga seramai 6 hingga 8 org ( dewasa ) ke Jakarta, Puncak dan Bandung pada 30/3/2013 hingga 3/4 /2013

    Saya berharap pihak tuan dapat memberi harga pakej kepada saya seperti berikut:-

    1. Harga pakej penuh

    2. Harga ground iaitu tidak termasuk harga tiket penerbangan

    3. Aturcara pakej semasa di tempat2 berikut

    Kerjasama dari tuan amatlah diharapkan

    Sekian, terima kasih

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      TErima kasih kerana menghubungi pihak kami.
      kami telah mengemailkan ke email anda…
      Admin

  102. alya says:

    AsSalam..
    Saya ingin tahu pakej ke sabah utk 3 org serta progam di sana.. dlm bln mei ini..Tq..

    • darulmubarak says:

      Wassalam. Boleh tinggalkan email atau no tel untuk dihubungi. Atau boleh terus hubungi kami di talian 05-3714001. Terima kasih :)

      Admin

    • darulmubarak says:

      Asssalamualaikum… cik Alya
      Terima kasih kerana melayari laman web kami

      Sabah , 24 – 26/5, RM1400 valid sehingga 31/1 SAHAJA =)
      jika berminat boleh hubungi di talian 053714001 ibu pejabat darul mubarak,

      terima kasih,
      Admin

  103. pn raja says:

    salam. tuan, saya berminat untuk pakaj bercuti ke sabah bersama keluarga (7-8 org)- termasuk tiket ktrbang, hotel, pengangkutan,makan & ‘guide’ dalam cuti sek bln mei 2013.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Pihak kami telah mengahntar maklumat ke email puan.

      Jika berminat boleh hubungi syarikat kami.

      Terima kasih,
      Admin

  104. shah says:

    Assalamualaikum / Selamat Sejahtera

    Saya ingin mengetahui pakej FULLBOARD ke Bandung 4hr 3mlm@Shenzen@Guangzhou 4hr 3mlm/5 hr 4 mlm seramai 9 Dewasa 1 Infant.Tarikh 25/05/2013-28/05/2013 @ 26/05/2013-29/05/2013…(Jika boleh masa berlepas pada awal pagi & masa pulang petang membawa ke malam)Mohon jasa baik pihak tuan/puan menghantar quotation ke email saya.Saya menetap di lembah klang.Terima Kasih.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Sila lihat lampiran yang telah di hantar.

      Boleh hubungi kami di talian : 055287001 untuk berbincang dengan staff kami di Darul Mubarak ipoh

      Terima Kasih,
      Admin

  105. Salam,

    Boleh saya dapatkan pakej 4H 3M ke Hong Kong Disneyland untuk 11 – 14 Nov 2013
    Perancangan 1 hari di disneyland dan menginap 1M di Hong Kong, 2M di Guangzhou atau Szhenzen.
    Flight ticket dah ada; kami 7 dewasa + 5 kanak2

    Terima Kasih

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami kami.
      Boleh saya dapatkan flight detail lengkap untuk tarikh yang dipilih untuk memudahkan saya membuat kiraan harga.

      Emailkan ke alamat email ini ya: darulmubarakipoh@gmail.com

      Terima kasih, admin

  106. herneza says:

    salam,sy ingin bertanya ade tak pakej ke beijing pada bulan september

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana menghubungi kami.
      Sila lihat lampiran untuk tentatif perjalanan yang telah kami emailkan
      Boleh tinggalkan no untuk dihubungi, jika ada group pada september kami akan hubungi.

      Terima kasih,
      Admin

  107. Siti Rohana says:

    Salam. saya ingin bertanya. Pakej untuk ke bandung untuk seorang RM 1,350 .Jika terdapat seorang kanak-kanak yang berumur 3 tahun turut serta, adakah harga pakej yang sama juga dikenakan untuknya?.. TQ

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Untuk kanak-kanak 2-12 tahun, harga pakej akan ditolak RM150 daripada harga pakej Dewasa.

      Terima kasih,
      Admin

  108. AZIZUL BAKRI says:

    saya ingin ke beijing dalam bulan 4 2014. bilakah pembayaran perlu dibuat dan apakah harga utk 2014 masih sama dengan 2013 ? rombongan kami dalam 6 orang.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Untuk tahun 2014, harga mungkin berbeza.
      Jadi, kami hanya boleh beri harga anggaran sahaja iaitu, harga bermula dari RM1950.

      Terima kasih,
      Admin

  109. latifah says:

    Ada tak pakej ke korea cuti sekolah bulan mei ni?

    • darulmubarak says:

      Assalamualikum….
      Terima kasih kerana melayari laman web kami
      KOREA
      (SEOUL) 03/05/2013
      (0900-1620 HRS) 08/05/2013
      (1725-2255 HRS) 6H5M *RM3850

      Terima kasih,
      Admin

  110. yasmin says:

    saya dan 2 orang anak hendak ke beijing atau korea antara bulan nov 2013 – mac 2013. Jika ada offer dan ada group yg nak pergi ketika itu boleh maklumkan saya x?….tqvm

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana menghubungi kami.
      InsyaAllah, sejurus kami keluarkan tarikh, kami akan hubungi pihak puan.

      terima kasih, admin

  111. azila says:

    assalam..
    sye nk tahu harga pakej ke ho chi minh utk 6 org.
    tarikh 03/05/2013 hingga 07/05/2013.
    pakej tidak termasuk tiket flight.

    tq…

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Dah buat tempahan tiket ke? Jika sudah, boleh saya dapatkan flight details bg tiket??

      Hubungi :
      DARUL MUBARAK TRAVEL & TOURS
      (BRANCH – IPOH, 708111W/4398-3)
      NO 69 LALUAN JELAPANG SELATAN,
      TAMAN KLEDANG 30100 IPOH,
      PERAK DARUL RIDZUAN, MALAYSIA.
      (T) 6016-5267001 / 605-5287001
      (F) 605-5270001

      Terima kasih,
      Admin

  112. Joehari says:

    Assalamualaikum…

    Saya nak tanya..ada tak pakej rombongan untuk ke mane2 tempat bulan 4 tahun hadapan?sebab saya tgk airasia ade buat promosi untuk bulan tu..kalau ade,sy berminat….

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      terima kasih saudara…
      sila hubungi
      NO 69 LALUAN JELAPANG SELATAN
      TAMAN KLEDANG 30100 IPOH.PERAK
      Tel :- 016-5267001 / 05-5287001
      Fax :- 05-5270001
      untuk sebarang pertanyaan mengenai perlancongan.
      terima kasih, admin

  113. wila says:

    hai,sy nk tnya ada x pakej 8h6m ke turki….brp harga pakej jika tanpa tiket penerbangan uhtuk dewasa dan budak….untuk awal dec 2013 ya….emaikn sy secepat mungkin ya..t.kasih

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum…
      terima kasih kerana melayari laman web kami…
      biasanya pakej turki 8 h 7 m…
      cuma, untuk bula Disember, kami belum buka tarikh lagi.InsyaAllah kami akan sentiasa update dari masa ke semasa.

      terima kasih,
      admin

  114. leya says:

    Salam…ada tak pakej ke beijing untuk bln november ni anggaran pada 25 november…atau ada pakej untuk honeymoon pada tarikh tu???

    • darulmubarak says:

      waalaikumsalam…
      terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Boleh hubungi kami di talian : 055287001 untuk berbincang dengan staff kami di Darul Mubarak ipoh

      Terima Kasih,
      Admin

  115. Linda says:

    Saya dan suami bercadang ke guangzhou pada bln 9 ni. Boleh tak minta quotation untuk ground sahaja. Sekiranya ingin melawat shenzen/guangzhou,berapa kos penambahan

    • darulmubarak says:

      Waalaikumsalam…
      terima kasih puan…

      Boleh hubungi kami di talian : 055287001 untuk berbincang dengan staff kami di Darul Mubarak ipoh dari segi perjalanan dan kos ke sana .

      Terima Kasih,
      Admin

  116. azlin says:

    salam. pakej beijhing 1-6june ada kekosongan unt 2dewasa. harga?

    • darulmubarak says:

      Waalaikumsalam…
      terima kasih puan…
      masih ada kekosongan : harga dari *RM2050 seorang…

      Boleh hubungi kami di talian : 055287001 untuk berbincang dengan staff kami di Darul Mubarak ipoh

      Terima Kasih,
      Admin

  117. Ahmad Yazeer says:

    Salam tuan..
    saya ingin mendapatkan quotation utk pakej ke korea pada
    bln mei 2014..tarikhnye pertengahan bln mei utk 2 org..honeymoon package..sy bercadang utk bercuti selama 7 hari 6 malam @ 8 hari 6 malam..
    terima kasih..

    • darulmubarak says:

      Wasalam encik,

      Ok, boleh tinggalkan alamat email dan boleh hubungi kami di talian 016-5267001/05-3787001.

      Terima kasih hubungi kami.

  118. Saya dan isteri ingin membua lawatan ke Surabya pada Januari 2014 , boleh bagi maklumat selanjutnya, terima kasih.

  119. Assalamualaikum. Saya ingin bertanya berkenaan pakej ke Jordan bagi 7 hari 6 malam untuk lebih kurang 40 orang. Terima kasih.

  120. SALINA BINTI MOHD SALLEH says:

    ASSALAMUALAIKUM WBT DAN SALAM SEJAHTERA. MOHON KERJASAMA PIHAK TUAN UNTUK MENDAPATKAN KOTATION TRIP KE BEIJING 4H3M (FULL PACKAGE) UNTUK 7-10 ORANG PESERTA. TARIKH LAWATAN IAITU PADA 13-16 SEPTEMBER 2014. PADA 15 SEPTEMBER 2014, PESERTA TERLIBAT DENGAN PERTANDINGAN DI UNIVERSITI OF BEIJING. MAKA, BAYARAN AKAN MELALUI LO SEKOLAH DAN TUNAI. MOHON DAPAT RESPON. TERIMA KASIH.

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam, kami akan emeilkan quotation seperti yang diminta dengan segera. Terima kasih melayari website kami.

  121. Nik Hasnida says:

    Assalamualaikum..

    Boleh saya dapatkan quotation untuk ground pakej ke kunming 5hari 4malam. Kami seramai 13 orang dan tarikh dijangka ke kunming pada 7-11 jan 2015. Terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikuum…

      Terima kasih kerana melayari laman web kami. In shaa Allah staf kami akan email pada pihak tuan.

      terima kasih

  122. Anonymous says:

    asalamualaikum saya nak tanya untuk pakej ke kuching cuti sekokah ini

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikuum…

      Terima kasih kerana melayari laman web kami. In shaa Allah ada.

      Jika ada sebarang masalah atau persoalan, kami sentiasa bersedia untuk membantu atau puan boleh hubungi kami di:

      DARUL MUBARAK TRAVEL & TOURS SDN BHD
      No 37 Jalan Maju 1, Taman Maju 32610 Seri Iskandar, Perak.
      05-3714001 / 016-5247001 / 016-5234032 (Wasup)
      darulmubarak@yahoo.com

      terima kasih

  123. Aizul Izwani says:

    salam…tlg emelkan pakej ke korea tahun bln10@11 2015…sy nk ke seuol,pulau nami,dan pulau jeju..dlm 2-3 org..tq emel:aizulizwani_yahya@yahoo.com

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      Terima kasih kerana melayari laman web kami. In shaa Allah staf pelancongan akan menghantar email kepada pihak cik

      terima kasih dari kami

  124. Mohd Afiq says:

    Assalamualaikum..tolng emailkan saya pakej percuian ke kota kinabalu sabah (5/12/2014-7/12/2014) untuk 44orang termasuk tiket kapal terbang, bas dan makanan,. harga yang sesuai dengan student ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>