Pakej Umrah Akhir Tahun 2014 Dan Umrah 2015

jadualumrah2611
 

:: KEISTIMEWAAN KAMI ::
  • * Makanan Selera Melayu
  • Kursus Umrah Sebelum Berangkat    
  •  Bimbingan Ustaz Sepanjang Masa
  • Beg Sandang,Beg Galas Dan Uncang Kasut
  • Ziarah Tempat  Penting Di Mekah 
  •  Ziarah Tempat Penting Di Madinah
  • Air Zam- zam   
  • Buku Panduan
  • Umrah 7 Kali 
LAWATAN TAMBAHAN

  • Kilang Cetak Al – Quran   
  • Muzium Dua Tanah Suci
  • Ladang Ternakan Unta
  • Masjid Terapung Al -Rahmah
ü  Harga Pakej Untuk bilik BEREMPAT & BERLIMAü  Harga Kanak-kanak (BAWAH 12 tahun) potong RM200 dari Harga PAKEJ

ü  Harga untuk Bayi potong RM400dari harga PAKEJ

                                 (*Bergantung Pada Jenis Penerbangan*)

ü  TAMBAHANRM450 seorang UNTUK BILIK BERDUA
ü  TAMBAHAN RM350 seorang UNTUK BILIK BERTIGA
ü  Pengangkutan RM130 (Pergi & Balik) Untuk Seorang

 

108 Responses to Pakej Umrah Akhir Tahun 2014 Dan Umrah 2015

  1. Hamidah says:

    Hari tu ada pakej yg 4K++ masih ada lagi ka rate tu?
    kalau tak ada mahram leh ka join pakej umrah?
    Selalu penginapan di mekah berapa jarak ke masjidil haram?

    • darulmubarak says:

      salam ,
      pakej umrah untuk 4k++ tu kebiasaanya diadakan pada awal tahun.kalau tiada mahram, masih lagi boleh join dengan syarat semua dokumen yang kami perlukan lengkap.Jarak penginapan di mekah biasanya antara 350m lebih kurang.

      terima kasih
      admin

      • Gufran says:

        Jika puan ikut aturan yang betul dan danatg buat body scanning tiap 5 hari puan diberi jaminan tiada masalah scanner beri kita result yang sama walau dimana sekalipun kita buat body scanning. Tapi macamana kami nak tahu puan ikut aturan yang betul atau tidak?

      • asmah bt abdul rahman says:

        ass, saya na pergi umrah “umrah ekonomi Rm4550 ” 12 hari…(2013) maseh ada kah kosong mcam mana syarat nya, walaikom sallam.

  2. hasbi says:

    Assalamualaikum,ustaz saya nak pi 18 ramadhan dan raya di sana 2-3 hari lepas baru balik boleh tak?tq

    • darulmubarak says:

      w’salam,
      boleh.saya cadangkan daftar dulu bagi mengelakkan penuh dikemudian hari.sila berikan nama & no tel untuk kami hubingi sekiranya confirm.
      tempahan hendaklah dibuat awal bagi mengelakkan sebarang masalah..

      TERIMA KASIH
      admin

  3. raja syamsul azmir says:

    Umrah Sambut Ramadhan

  4. kak bib says:

    salam ustaz

    ada tak umrah dan ziarah keiran untuk 2013.

    terima kasih

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum,

      Terima kasih kerana melayari laman web kami kami.
      Buat masa ini belum ada lagi umrah melancong ke Iran.

      Yang ada :
      1) Umrah melancong mesir
      2)Umrah melancong JOrdan & Baitulmaqdis
      3)Umrah melancong Turki

      Terima kasih,
      Admin

  5. ahmad says:

    Assalamualaikum..ustaz……saya bercadang hendak membawa kedua-dua ibu-bapa saya untuk menunaikan umrah pada musim cuti sekolah atau hujung tahun..Adakah pada bulan 12 sesuai untuk menunaikan umrah……Kemungkinan saya akan membawa isteri saya..dan anak kecil yang baru beberapa bulan dilahirkan. Adakah kursus akan disediakan kpd kami?

  6. shah says:

    2013 jadual ke beijing ada x?all in tanpa kos tersembunyi.brapa rm?

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      TErima kasih kerana melayari laman web kami. JAwapan telah diemelkan ke email anda.

      terima kasih,
      admin

  7. Anuar Kassim says:

    saya sekeluarga ( 5 org =3 L + 2P) berhasrat menunaikan umrah pada bulan FEB 2013. Sykt ustaz ada tak mempunyai pakej 14 H/ 12 M atau 13 H / 11M atau 12 H/ 10 M menggunakan pesawat MAS atau Saudi Air yang masuk terus ke Madinah. Jika ada, bolehkah saya dapatkan tarikh dan harganya.

    • darulmubarak says:

      Ya,syarikt kami ada menyediakan pakej umrah pada bln februari dengan menaiki pesawat MAS.tarikhnya adalah seperti berikut:
      1. 24feb-7mac(12hari) MAS
      2. 26 FEB-9MAC (12HARI) MAS
      3. 28 FEB-11MAC(12 HARI) MAS
      Ketiga-tiga harga pakej diatas adalah dari RM4850.sila hubungi kami untuk tempahan dan maklumat lanjut.terima kasih ;-)

  8. Hj Mat Zaki says:

    Assalamualaikum,

    Perbualan telefon antara saya dan Cik/Puan Safua pada 1 Oct 2012 jam 4.00 ptg adalah berkaitan:

    1. UMRAH JUN 14/06 – 25/06 12 HARI MAS
    2. UMRAH SAMBUT RAMADHAN 05/07 – 16/07 12 HARI MAS

    Mohon dapatkan sebutharga jika saya ingin pergi pada tarikh 4/6 dan pulang pada tarikh 16/7.

    Wasallam.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam,
      Maaf pihak syarikat masih tidak dapat memberi sebutharganya lagi kerana tiket tahun 2013 masih belum keluar..
      Walaubagimanapun, kami masih menunggu.

  9. aziah says:

    Assalammualaikum,

    Insyaallah saya sekeluarga (2 dewasa 2 kanank2) ingin menunaikan umrah pd 01 – 14 mac (MAS). boleh tak ustaz sediakan quotation untuk ground handling sahaja.

  10. sharita says:

    Assalamualaikum….
    ada tak pakej umrah semasa cuti bulan disember ni. Terima kasih

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam,
      Setakat ini kami belum dapat apa-apa berita mengenai visa ziarah bulan disember ini. Puan / Cik boleh tinggal no telefon di email kami darulmubarak@yahoo.com untuk kami hubungi jika visa ziarah dibuka, insyaAllah kami juga akan buka pakej tersebut.

      Terima Kasih.

  11. ana says:

    assalamualaikum wr wb.
    saya nak tanya nama hotel dan berapa jaraknya dari Masjidil Haram dan masjid Nabawi?ada tak pekej 40 waktu di madinah? lebih kurang 15 hari keatas dan berapa harga pekej tersebut serta tarikh untuk berdua sebilik. terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummussalam..
      Jarak hotel ke Masjid Nabawi=150-200meter, Jarak hotel ke Masjidil Haram=300-400Meter.Kami juga menyediakan pakej Sebulan Ramadhan.Tambahan RM450 seorang sepanjang di Madinah dan Mekah untuk pakej bilik berdua.

  12. nur rahimah says:

    Assalmualaikum
    Saya nak bertanya berkaitan UMRAH MELANCONG MESIR pada 25/03 – 08/04,
    1) adakah rombongan akan melancong dahulu ke mesir atau melaksanakan ibadah umrah terlebih dahulu?
    2) adakah menerbangan ini terus ke destinasi tanpa transit?
    3) adakah terdapat tarikh lain untuk pakage ini?
    4) berdasarkan pernyataan, Harga Pakej Untuk bilik BEREMPAT & BERLIMA-adakah bermaksud kami boleh memilih untuk duduk bersama ahli keluarga?kerana kami bercadang untuk pergi bersama ahli keluarga seramai 5orang.

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam,
      1) Buat masa ini tiket penerbangan belum confirm lagi, ini adalah tarikh anggaran kami, kemungkinan akan berubah. Kebiasaannya, kita akan melancong dahulu selepas itu baru buat umrah.
      2) Penerbangan transit di Mesir
      3) Setakat ini, kami hanya buka tarikh ini
      4) Ya, puan boleh duduk satu keluarga dalam satu bilik berlima.

      Terima kasih.

  13. awin says:

    assalamualaikum ustaz..kami bercadang nk pegi umrah pd pertengahan bln feb ni.. dah tengok jadual tapi tutup..maksudnya ustaz?? yang akan pegi, 3 orang lelaki dewasa,4 orang perempuan dewasa dan seorang kanak-kanak 2 tahun…

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam…
      Terima kasih kerana melayari laman web kami..
      ya tarikh utk umrah pertengahan(umrah ekonomi) kami sudah tutup seperti di dlm jadual tersebut tetapi utk tarikh 01mac-12mac kami masih ada kekosongan jika berminat sila isi borang yang telah di lampirkan serta di deposit RM500seorang.

      Terima Kasih

  14. Mohd Noor says:

    Salam. Saya berhasrat bersama pakej umrah 22/03-2/04/12. Boleh e-mailkan saya tentatif pakej tersebut.
    Wasssalam,
    M.Noor
    Kuala Lumpur

  15. Elias says:

    Salam..saya bercadang nak pi package umrah pada 22 Mac semasa cuti sekolah. Jarak hotel dengan masjid haram berapa jauh?.

    Tq

  16. Azizul Azli says:

    Asalamualikum ustaz Salim, Saya bercadang untuk menunaikan umrah bersama keluarga pada bulan mei 2013 nanti. ikut serta bersama saya 4 dewasa (saya isteri dan mak ayah) mohon pandangan dan pakej yang mudah saya sekeluarga dapat beribadah. Terima kasih dahulunya.

  17. Lisa says:

    Assalamualikum ustaz,

    Saya nak tanya.. Ustaz tau tak prosedur dengan Jabatan Insolvensi utk ke umrah atau haji?

  18. nik ahmad says:

    salam . ada tak lagi kekosongan utk umrah cuti sekolah mei 2013 … untuk 3 orang.

  19. norhasliza says:

    Salam..masih ada kekosongan ke umrah bulan 5 (14/5 – 24/5) untuk 5 orang (4P dan 1 L). ustaz ke yg akan jadi mutawifnya nanti. pengangkutan ke KLIA kena uruskan sendiri ke? tq

    • darulmubarak says:

      Wassalam, masih ada kekosongan dan untuk mutawifnya kami masih belum tetapkan lagi. Bagi pengangkutan, kena uruskan sendiri. Walaubagaimanapun, kami ada menyediakan pengangkutan kesana dengan charge RM 100 seorang.

      Admin

  20. Mohd Anuar Ali says:

    salam.

    Boleh emailkan saya pakej lanjut mengenai umrah/umrah ziarah februari 2013 untuk 2 orang. terima kasih. email : tieyie_aku@yahoo.com

    • darulmubarak says:

      Wassalam, terima kasih melayari website kami, pakej lanjut februari yang masih ada kekosongan, kami telah emailkan.

      Admin

  21. Iqbal says:

    Salam.. Boleh emailkan sy pakej umrah untuk bulan februari untuk seorang?Sy bercadang untuk membuat umrah pada bulan februari .. Terima kasih

    • darulmubarak says:

      Wassalam, kami sudah emailkan, sekiranya berminat boleh daftar segera untuk mengelakkan pakej penuh. Terima kasih.

      Admin

  22. rohana binti mazir says:

    salam nak tanya umrah untuk bulan mac betui2 masa cuti sek.dlm 20 hb mac – 2 hb april ada x?berapa harga?

    • darulmubarak says:

      Wasalam,

      kami ada pakej 22 Mac-05 Apr(15HARI) Penerbanagan Paksitan Airlines Harga RM5950/pax
      jika berminat sila isi borang..kemudian kembali borang utk mengelakkan seat penuh.

      Admin

  23. bustamam says:

    salam..Boleh emailkan saya pakej umrah untuk bulan Jun 2013 untuk seorang dan satu keluarga ( 1 -lelaki dewasa, 1 -wanita dewasa , 2 kanak -kanak bawah umur 6 thn ).Terima kasih

  24. Kamarudin says:

    Assalam,
    Saya bercadang menempah pakej umrah cuti sekolah Mac 2012 seramai 5 dewasa 1 kanak2 11 tahun.

    -Bilakah tarikh berlepas utk pakej tersebut?
    -Berapakah harga pakej dewasa dan kanak-kanak?
    -Bilakah kursus bg kawasan Ipoh dlm masa terdekat?
    -Apakah implikasi jika tarikh tersebut bertembung dgn tarikh piliharaya umum kerana sy juga bertugas sebagai Ketua Tempat Mengundi.

    Terima kasih

    • darulmubarak says:

      Wassalam..
      -Kami ada pakej 22 Mac -05 Apr 2013 Penerbangan Pakistan Airlines
      -Harga dewasa RM5950 kanak-kanak bawah 12 tahun ialah RM5750
      -Kursus Di Ipoh masih belum ditetapkan tarikhnya lagi untuk setakat ini
      -Yang berkaitan tentang bertembung dgn tarikh pilihanraya,kerana kami pun tak pasti bila tarikh pilihan raya,tetapi jika bertembung dan Pihak Tuan mahu tarik diri segeralah beritahu pihak syarikat….

      Sekian terima kasih.

      Admin

  25. rohana binti mazir says:

    kalau 3 julai 2013 berapa harganya untuk sebilik 2 orang?

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…. ok cik rohana. Terima kasih kerana sudi melayari laman web kami. Untuk makluman, permintaan satu bilik dua orang perlu penambahan RM450 seorang. Terima kasih

  26. nor azizah zakaria says:

    Assalamualaikum..saya dan suami bercadang nak pergi umrah dihujung ramadan dan menyambut hari raya disana..berapa tambang untuk seorang dan jarak hotel ke masjidilharam

  27. Hidayuni says:

    Assalamualaikum,

    boleh sy tahu samada umrah bulan february masih ada? dan boleh juga saya tahu tempat tinggal di makkah dan madinah dan juga? kalau boleh, tolong emailkan tentative ke email sy ya..

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….. Terima kasih kerana menghubungi pihak kami. Masih ada kekosongan pada tarikh 14/2-27/2 penerbangan OMAN AIR harga RM4850.

  28. anna says:

    Assalamualaikum…

    Boleh saya tau samaada pakej umrah 14 feb – 27 feb menaiki Oman Air terus ke kota makkah atau ada transit. Ingin mengetahui kerana saudara saya mngambil pakej ini.

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum….
      Terima kasih kerana sudi melayari laman web kami.
      buat pengetahuan pihak saudari, penerbangan Oman Air adalah penerbangan transit =).
      Aturcara umrah untuk tarikh 14 feb – 27 feb menaiki Oman Air telah di emelkan ke emel saudari.

      terima kasih.
      Admin

  29. fuziah mohd toha says:

    Nak daftar oakej umh bln mei nadih ade kkosongan ke

  30. Nurul says:

    Assalamualaikum. Sy merancang untuk melalukan umrah tahun ni. Sy nk buat pertanyaan berhubung mahram. Sy dgr tahun ni embassy Saudi ketatkan kemasukan ke sana. Wanita bujang hanya boleh pergi bersama mahram (ayah atau adik beradik lelaki). Plan ke sana bersama ibu dan bapa saudara sy (adik beradik ibu). Boleh sy tahu whether bapa saudara boleh dikira sebagai mahram sy? Saya ingin tahu bagaimana proses untuk kes seperti ini. Terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam, ye bapa saudara (adik beradik ibu/bapa saudari) adalah mahram saudari. Dokumen yang kami perlukan adalah sijil lahir dan ic setiap orang, dan tambahan dokumen tambahan ic ayah saudari.

      Terima kasih
      Admin

  31. fathin says:

    Salam. Saya nak tya pakej umrah bagi bulan mac ni , tarikhnya ada brapa hb? Ada tak penerbangan yang tidak transit? Kalau transit dimana? Seperkara lagi jarak hotel kediaman di mekah bgmana?

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….

      Terima kasih kerana melayari laman web kami….
      Masih ada kekosongan, boleh hubungi kami untuk pendaftaran di talian 05-3714001/016-5247001.

      Terima kasih
      Admin

  32. hamzah idris says:

    Salam. Saya n isteri brcadng menunaikan umrah akhir ramdm (10 malam terakhir serta mnyambut Syawal ) Plan sayani terkeluar drp pekej2 yang syarikat ustz tawarkan. Apakah cadangan sya ni boleh direalisasikan oleh Darul Mubarak. Bagaimana ya!

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…

      Terima kasih kerana melayari laman web kami.
      Boleh rujuk pada http://dmubarak.com/pakej-umrah/ untuk tarikh-tarikh pakej kami.

      Untuk 10 malam terakhir Ramadhan ada: 25/7/2013- 5/8/2013 MAS RM6550. Kami hanya merancang, tapi Allah jua yang menentukan ^^.
      Jika berminat, boleh hubungi kami di talian : 0537140001

      Terima kasih,
      Admin

  33. hamdul hadi says:

    Salam,,, jika nak umrah pada pekej 25/7/13 hingga 5/8/13 akhir ramadhan.. tetapi boleh tak nak balik 10/8/13… dan berapa bayaran tambahan .. Tk..

    • darulmubarak says:

      Waalaikumsalam…. Encik Hamdul Hadi,

      Boleh Hubungi kami di talian 05 3712001 untuk perbincangan seterusnya.

      Terima kasih.
      Admin

  34. Assalamualaikum..
    Ada pakej umrah dan ziarah Yaman pada cuti sekolah Mei/Jun?
    Tk.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…

      TErima kasih kerana melayari laman web kami.
      Umrah Yaman ada. Cuma tarikh belum ditetapkan lagi. InsyaAllah sekiranya tarikh di buka , kami akan menghubungi pihak puan

      Terima kasih,
      Admin

  35. assalamualaikum. saya berminat utk mengikuti umrah dan ziarah ke Mesir pada cuti sekolah bulan 5 2013 . adakah tarikhnya confirm dalam cuti sekolah itu.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…
      terima kasih kerana melayari laman web ini….
      Pihak kami telah menghantar maklumat di email saudari…
      Terima kasih ya,
      Admin

  36. Syuhada says:

    Assalamualaikum….
    saya berminat utk mengikuti umrah & ziarah pada cuti sekolah bulan Mei 2013.
    Ada tak bimbingan bagi “saudara baru”
    Adakah/apakah syaratnya

    terima kasih.

  37. Najmi says:

    Assalamualaikum,
    Saya & Isteri berminat untuk mengikuti umrah cuti sekolah bulan may ataupun jun ni,
    Masih Ada lagi tak kekosongan?
    Berapa kan kos keseluruhan pakej?
    Berlepas daripada mana?
    T.kasih

    • darulmubarak says:

      waalaikumsalam…. encik, boleh hubungi no ini: 05-3714001… mudah untuk berbincang~~~

      Terima kasih,
      Admin

  38. Kusai says:

    Salam. Saya nak beranya sekiranya ada pakej umrah bulan nov dan disember.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      terima kasih kerana melayari laman web kami…

      Kebiasaannya, selepas musim haji, Arab Saudi belum keluarkan visa… InsyaAllah, dalam Januari 2014.

      Terima kasih,
      Admin

  39. nik ahmad says:

    mohon alamat penginapan kami di mekah dan madinah utk permisi dr majikan, serta surat pengesahan dari DM

  40. Assalamualaikum WBT
    Ustaz, sy sekeluarga berminat utk pergi Umrah pada Dec 2013 (cuti sekolah) dgn penerbangan MAS dan nak tahu kos keseluruhan. Sy, suami, 3 org anak dewasa dan seorg 5 thn.
    Terima kasih. Wassalam.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…
      Terima kasih kerana melayari laman web kami.

      Kebiasaan selapas musim haji, visa lambat keluar.
      Untuk tarikh / bulan Disembaer, insyaAllah ada.

      Terima kasih
      ADmin,

  41. Mohd Samuri says:

    Umrah 15/5 – 27/5 ada kosong lagi ?

  42. Untuk bulan disember tahun 2013 bila akan dibuka untuk umrah dan ziarah. Minta dikirimkan pakej yang ada untuk 2 orang.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      terima kasih kerana melayari laman web kami.
      kami akan ambil mklumat encik rosli….
      untuk bulan disember akan dimaklmkan kemudian =).
      terima kasih admin.

  43. Normah says:

    Salam. Saya berminat mengerjakan umrah baitumaqdis untk bulan may dan jun 2013 . Mohon confirmation dari pihak uztaz. Tk

    • darulmubarak says:

      waalaikumsalam..
      terima kasih puan sudi melayari laman web kami.
      untuk pengetahuan pihak puan, buat masa ini, tidak ada lagi tarikh untuk umrah baitulmaqdis.
      jika ada kami akan maklumkan, insyaAllah.

      terima kasih,
      admin

  44. Assalamualaikum,
    Saya nak tanya pakej umrah dan melancung ke turki pada bulan disember untuk 6 orang.

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum…
      terima kasih kerana melayari laman web kami… untuk melancong ke turki kami telah buat pertengahan tahu. Jadi hujung tahu kami buka untuk umrah sahaja .
      terima kasih,
      admin

  45. Idaz Eve says:

    Assalamualaikum wbt. Tn sy berminat utk mengerjakn umrah pd bulan disember 2013 utk 4 org dewasa. Tlg pm details.

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum…
      terima kasih kerana melayari laman web kami…
      Hubungi terus kami di :
      NO 37 JALAN MAJU 1 TAMAN MAJU 32610 SERI ISKANDAR PERAK TEL: 605-3714001 FAX: 605-3712001 H/P: 6016-5247001
      terima kasih, admin

  46. Salam. Berminat utk mengerjakan umrah bulan nov/dec 2013. 4 dewasa dan 1 kanak2.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum….
      terima kasih kerana melayari laman web kami. boleh hubungi terus kami di:
      Darul Mubarak Travel & Tours Sdn Bhd (708111-W KPL/LN 4398)
      37, Jalan Maju 1, Taman Maju,
      32610 Seri Iskandar, Perak Darul Ridzuan,
      Malaysia.

      TEL (605-3714001)
      MOBILE (6016-5247001)
      terima kasih,
      admin

  47. Assalamualaikum,,,,
    saya berminat untuk mengerjakan umrah pada bulan jan 2014. 3 dewasa 3 kanak-kanak dengan pakej ekonomi berapakah harganya dan bilakah saya boleh membuat tempahan serta mendapat jadual/tarikh bagi bulan jan 2014.
    sekian terima kasih…

    • darulmubarak says:

      waalaikumsalam….
      puan boleh terus menghubungi syarikat kami, di talin : 05 3714001
      terima kasih, admin

  48. Abdul Rahman says:

    Tuan,
    Saya ingin nak menunaikan umrah pada bulan okt 13 ini.
    Mohon dapat maklumat selanjutnya…..rate, perjalanan, dll.
    Terima kasih tuan.

    • darulmubarak says:

      assalamualaikum…
      terima kasih kerana melayari laman web ini…
      untuk pengetahuan pihak tuan…kebiasaan selepas musim haji, visa umrah lewat dikeluarkan…
      insyaAllah dalam bulan 12 atau satu, baru di buka

      terima kasih,
      admin

  49. MOHD FAIRUZ says:

    Assalamualaikum..Alhamdulillah saya sudahpun menunaikan Ibadah Umrah Pada Bulan Februari lepas dengan mengikuti pakej Darul Mubarak…
    Terima Kasih dan syabas kepada Darul Mubarak kerana pakej yang disediakan amat lengkap dan puas hati…

    • darulmubarak says:

      Waalaikumsalam…
      terima kasih atas sokongan =)…
      minta maaf sekiranya terdapat sebarangan kekurangan

      terima kasih,
      admin

  50. Mustaffa Ali says:

    Salam..tuan..
    1. Adakah jadual umrah pada bln Dec 2013 telah ada dalam rekod tuan?
    2. Bilakah tarikh umrah tersebut?
    3. Bilkah tarikh akhir untuk booking umrah tersebut bagi urusan permohonan visa?
    4. Berapakah bayaran minima untuk booking tersebut?
    5. Bagaimanakah proses pembayaran boleh dibuat?
    6. Ada kebarangkalian jadual umrah pada Dec 2013 ditunda ke Jan 2014?
    7. Berapakah bayaran total untuk umrah pada Dec 2013 dan Jan 2014?

    Sekian, terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Waalaikumusalam,

      1. Adakah jadual umrah pada bln Dec 2013 telah ada dalam rekod tuan?
      Ye, dan sudah ada yang mula mendaftar.

      2. Bilakah tarikh umrah tersebut?
      Tarikh jangkaan adalah 15/12/2013- 26/12/2013 (12 hari)
      (Bergantung pada kelulusan visa dari kedutaan arab saudi)

      3. Bilkah tarikh akhir untuk booking umrah tersebut bagi urusan permohonan visa?
      Sebulan setengah daripada tarikh berlepas iaitu sebelum 1/11/2013.

      4. Berapakah bayaran minima untuk booking tersebut?
      Pembayaran deposit adalah sebanyak RM 500 seorang.

      5. Bagaimanakah proses pembayaran boleh dibuat?
      Bayaran boleh di buat samada tunai terus ke pejabat atau tunai/cek ke akaun bank kami.

      6. Ada kebarangkalian jadual umrah pada Dec 2013 ditunda ke Jan 2014?
      Kebarangkalian ya dan mungkin juga tidak sebab kita bergantung pada kelulusan visa dari arab saudi,
      dan tarikh jangkaan terawal pihak kami anggarkan visa akan dikeluarkan adalah 15/12/13.

      7. Berapakah bayaran total untuk umrah pada Dec 2013 dan Jan 2014?
      Untuk Umrah Dec, harga pakejnya adalah harga dari RM 5950 dan
      Umrah Jan 2014 untuk pakej ekonomi harga dari RM4850.

      Terima kasih.

  51. Nooraini says:

    Saya mohon maklumat umrah pada bulan disember kerana saya bercadang menbawa keluarga seramai 8 orang, sebilik 4 orang….kalau boleh tarikh awal disember dan ianya tidak melibatkan hari persekolahan.

  52. saya berminat untuk menyertai umrah bulan Dis 2013 seramai 4 org. berapakah anggaran kos setiap seorang.

    2. boleh tak pihak ustaz paparkan jadual pakej pelancongan bulan Nov & Dis 2013?

    • darulmubarak says:

      Waalaikumsalam….
      Terima kasih kerana melayari laman web kami…
      Pihak kami akan menghantar harga pakej ke emel puan…
      Terima kasih,
      admin

  53. Hakimi says:

    Assalamualaikum wr wb,
    Saya ingin mendapatkan maklumat umrah bg bln disember 2013. Jika visa x dikeluarkan bg bln disember, bolehkah trkh baharu dipilih sendiri .
    Terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Waalaikummusalam En Hakimi,

      Kami sudah emailkan maklumat umrah Disember. Sekiranya visa disember tidak dikeluarkan, encik boleh memilih mana-mana tarikh terbaru. Sekian terima kasih.

      -Admin-

  54. EDDY says:

    Assalamualaikum ,
    Saya ingin bertanya jika ada pihak Darul Mubarak mengadakan sesi kursus untuk umrah? Sekiranya ada bolehkah yang menyertai pakej lain menyertai kursus anjuran Darul Mubarak?
    Bila tarikh kursus ? Dimana ? dan bayaran untuk sertai?

    Terima kasih.

    • darulmubarak says:

      Assalamualaikum…

      Terima kasih kerana bertanya.
      Insya Allah, boleh. Cuma bayaran RM20 untuk buku dan makanan peserta.
      Tarikh akan dimaklumkan ke ruangan umrah ini dari masa ke semasa.

      Sekian,
      Admin

  55. Izzie says:

    Assalammualaikum,

    Saya dan keluarga berminat mengerjakan umrah pada awal bulan Julai 2014 iaitu 01/7 – 10/7/2014. Boleh saya tahu, adakah tarikh tersebut ada dalam pakej tuan? Terima kasih.

  56. azar says:

    Salam..

    Saya ingin mengetahui pakej umrah Nov-Dis 2014..Jadual penerbangan yang paling awal pd bulan yg dinyatakan.

    • darulmubarak says:

      Wassalam, pakej umrah Disember akan dibuka bergantung kepada kedutaan arab saudi. Kami anggarkan pada pertengahan bulan Disember. Boleh daftar segera sekiranya berminat dan kami akan maklumkan perkembangan berkenaan pakej umrah cuti sekolah disember.

  57. nor suhadila hatar says:

    Assalamualaikum. Mohon quotation untuk umrah Dis2014. Terima kasih.

  58. HAMDAN DAHARI BIN MAYUDIN says:

    Aasalamualaikum,Insaaalah kalau dipanjangkan umur saya bercadang ingin menunaikankan umrah tahun hadapan sekitar bulan mac..Boleh saya tahu adakah tarikh tersebut ada dalam pekej tuan?Bolehkah tuan paparkan pekej umrah dan tarikh umrah bulan tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>